Op zoek naar je eigen stem

Coaching (EAC)  Reacties

Ervaringen van coachees

 

M en Bloem

“Door de opbouw van de sessie ontstond er een fijne verbinding met Bloem. De coach stelde de juiste vragen, die in combi met het gedrag van Bloem mij tot een heel mooi inzicht lieten komen.

Diep geraakt.”

 

Y en Lionne

“Ongelooflijk hoe helder coaching werkt met een paard en opmerkelijk hoe goed de coach zich aanwezig maar op de achtergrond weet te positioneren en een veilige omgeving creëert waar je kan leren zien en voelen.”

 

I en splendid

“Een nieuwe ervaring in een vertrouwelijke en veilige sfeer. Het was echt leuk. De manier van coachen heeft veel invloed op de beleving. Verdere non-verbale communicatie op basis van energie.”

Wat heeft je na de sessie nog bezig gehouden?

“Hoe mooi het is om in contact te zijn met positieve energie, van dieren, mensen en de natuur.”
 

J en Lionne

“Het was een intieme situatie (geen 'buitenstaanders'). Ik kon mijzelf zijn zonder waardeoordeel. Ondanks mijn eigen achtergrond met paarden werd ik toch weer aan het denken gezet buiten 'mijn gebaande paden'.” 

 

I en Lionne

“Er was rust en een zeer prettige sfeer. Bewust worden gemaakt van de mogelijkheden die lichaamstaal en communicatie vanuit je gevoel mogelijk maken. Het contact met het paard was een hele mooie en bijzondere ervaring. De coach was goed in staat mij laten ervaren en te begeleiden. Met name als ik mijn gevoel niet goed onder woorden kon brengen. Zij hielp mij met de juiste bewoording. Hierdoor gaf de sessie mij heldere inzichten m.b.t.  karakter, houding en gedrag.”

 

M en eigen paard

Wat is bevallen?

“Het inzicht wat ik heb gekregen en de ervaring om weer te voelen hoe het is om écht contact te hebben met mijn paard. Dat ik mijn paard weer echt zag en hij eigenlijk graag contact met mij wil.”

 

N en Lionne

“Het was een prettige omgeving en sfeer, fijn, rustig. Het zijn, samen met het paard, dat was heerlijk rustig, bijzonder. Fijn om haar te kunnen aanraken en de verbondenheid. Daarnaast was het heel prettig om er met de coach over te praten. Mooi om te zien hoe paarden je kunnen lezen en dat je laten zien. Bevestiging van wat ik al wist heeft ze mij laten zien, maar dan wel wat concreter en meer uitgediept.”

 

I en Splendid

“Zeer prettige coach: open en ‘not knowing’. Oprechte nieuwsgierigheid, zonder oordeel. Wat ik prettig vond is dat er ruimte was. Een ontspannen houding van de coach. ‘Alles mag, niks moet en het is goed-houding’. Ik voelde mij daardoor snel veilig en ontspannen.”

 

L en Bo

“Fijne sessie, warm en betrokken, confronterend. Veel inzichten gekregen. Werkt meteen diep door de reactie van de pony. Ga een laag dieper dan erover praten, kom bij weggestopte gevoelens uit.”

 

R en Splendid

“Ik kon de sessie op eigen tempo en naar eigen idee invullen. Er werd goed naar me geluisterd. De coach stelde soms vragen om de situatie helder te krijgen. Ze gaf regelmatig spiegelingen van het paard aan mij terug. Ik ben dankzij de sessie meer over mezelf te weten gekomen.”
 

L en Lionne

“Wat is bevallen is de mogelijkheid om de sessie gewoon te laten gebeuren. Niet met een bepaald doel aan de sessie te beginnen. De openheid van de coach, de ruimte om zelf het onderzoek naar binnen te doen. De heldere terugkoppeling wat de coach opvalt aan het paard, en aan mij als coachee.”
 

 

Coaching EAC

Menu